• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.708 67 1
Coraz większego smaka mi na te hatogh-i robisz . Bardzo podobają mi się te skrzydła nad przednimi szybami które posiadają pojazdy tego przewoźnika .

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.708 67 1
Zdecydowanie volvo jest lepsze od dafa . Chcieli dobrze , ale ta chłodnia na dafie nieco nieudana i forma kabiny dafa od AWM też jak dla mnie zostawia trochę do życzenia .

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Witam
Dawno tu nie zaglądałem i widze same rarytasy pokazujesz. Scania Flayera i Bring dla mnie bomba. Ciekawe również Betz-y z ładunkami. Z Hartoga zdecydowanie Man mi się podoba.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Trochę jest ten Daf skopany i nawet moje zabiegi z dodaniem paleciary i skrzynki nie wiele pomogły no ale ogólnie jakoś bardzo nie żałuję, że go kupiłem:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Volvo z Waberer's-a też bardziej mi się podoba. Natomiast bardzo ciekawie wygląda ten Actros z Willi Betza.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Parę dodatków i model wygląda jak w rzeczywistości. Pięknie zrobiony. (y)

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Volvo bardo pozytywnie się prezentuje, kilka dodatków i model nabiera uroków. Pogratulować świetnego nabytku:)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Dodatki do modeli takie jak gaśnica czy skrzynki narzędziowe są dobrym pomysłem. Model nabiera nowego wymiaru. Volvo wraz z naczepą prezentuje się nieżle. Mnieman , że naczepa też domowej roboty.
Dodatki można nabyć : www.ds-design.de.