• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe HERBI

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.199 2 0
Witam.
Po długich namysłach zakładam drugi wątek. Tym razem odnośnie ciężarówek.
Na początek DAF XF 105 z firmy FORM TRANS z Kostrzycy:
S8304626.jpg

S8304628.jpg

S8304629.jpg

Model już pokazywany w dziale Specjalne. Dodano od ostatniego razu kamizelkę na siedzenie pasażera.
Kolejny to Mercedes laweta Kässbohrer (samochód w barwach MADE IN ITALIA):
S8304619.jpg

S8304620.jpg

S8304621.jpg

S8304623.jpg

Zapraszam do komentowania :)

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ale nie jest zła ta naczepa,odblaski ma,światła,rejestracja,jest trochę tej kalkomanii,nie wiem co by tam jeszcze dołożyć!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.941 387 20
Bardzo ciekawie wyszły te zestawy. Daf jakoś bardziej mi się podoba. Taki typowy zestaw z naszych dróg. Lohr też fajny i bardzo bogaty w szczegóły, ale zestaw z Dafem to mój faworyt tej prezentacji.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Jak dla mnie mistrzostwo świata to ta lohr-ka . Kalkomanie które jej ponakładałeś dają jej wiele uroku . Brawo Panie Kolego za ten model (y) Daf też fajny , taki pospolity .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.393 109 2
Bardzo fajnie waloryzujesz modele , mnóstwo dodatków i szczegół mam jednak małe ale , nie bardzo podobają mi się środki Twoich kabin, moim skromnym zdaniem lepiej by wyglądały podmalowane ale to oczywiście Twoje modele i najważniejsze że czerpiesz satysfakcję z tego co robisz.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obydwa wyglądają bardzo oryginalnie. Co prawda do Włocha to by bardziej pasowała zabudowa Rolfo, ale Kassbohrer też może być.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.941 387 20
Całkiem fajnie wygląda z tymi dodatkami. Ale czy mi się wydaje, że spod kalek ze światłami na belce coś przebija???

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Renówka bardzo ładna, naczepa też niczego sobie, tylko te kalki na światłach chyba się delikatnie przesunęły, duży plus za dodatki w środku, jak i na zewnątrz (y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Mnie strasznie razi to że ta naczepa to tak na prawdę Krone... Schmitz ma zupełnie inne belki (tylne i "antykolarskie"). :niepewny: Dobrze, że zmieniłeś chociaż nadkola. Ale trzeba przyznać że czarna Magnumka z czarną firaną wygląda bardzo ciekawie. (y)

OP
OP
herbi

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.199 2 0
Mnie strasznie razi to że ta naczepa to tak na prawdę Krone... Schmitz ma zupełnie inne belki (tylne i "antykolarskie"). :niepewny: Dobrze, że zmieniłeś chociaż nadkola. Ale trzeba przyznać że czarna Magnumka z czarną firaną wygląda bardzo ciekawie. (y)
Dzięki za info. Powiem Ci, że byłem pewien, że to SChmitz. Wtopa na maxa. Postaram się to poprawić :)