• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe Fraor

Fraor

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Zaczynam kolekcjonować modele w skali 1:87. Na sam początek tylko jeden model, w sumie dwa
tworzące jeden skał. Od zawsze "ciągnęło" mnie do kontenerów dlatego też i taki skład u mnie zagościł.

1. Volvo FH GLOBETROTTER XL + Naczepa podkontenerowa SeaExpress

Mam nadzieję że niedługo zagoszczą u mnie ciekawsze modele, a zarazem więcej ich.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Nowe Volvo... o jego urodzie się nie będę wypowiadać bo gusta każdy ma swoje, moim zdaniem forma trzyma proporcje oryginału. Do jego koloru pasują te chromowane felgi z czarnymi kołpakami na przedniej osi oraz piastami na napędowej.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Kontenery z Piko i Fallera mają wystające bolce żeby zamocować je na wagonach. Natomiast kontenery na samochody muszą mieć otwory, bo bolce masz w naczepie. Chociaż jak ze wszystkim można pokombinować. A co do modelu, jak na razie fajny składak, przydało by się go dopracować, ale mam nadzieje że to zrobisz jak nabierzesz wprawy i się w to wciągniesz ;)

Reakcje
11.429 67 1
Przyjemny dla oka skład wyszedł , zresztą nowe volvo jest bardzo przyjemne . Co kontenerów to spróbuj AWM . Duży wybór , tańsze i lepiej wykonane jak herpa , a na tą naczepę pasują . No chyba że wolisz coś lepszego to jeszcze ATHEARN zostaje .