• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciężarowe 1/87

Drozdzik

Znany użytkownik
Reakcje
1.707 0 0
To prawie tak samo jak ja. Mam kilka ciągników i zestawów. Trochę pojazdów upchałem na wagony do eszelonu, auta osobowe do makiety itd. Ale więcej to mam taboru kolejowego niż samochodowego dlatego nie pokazuje, ale zawsze można jak kolega- czemu nie(y)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.019 158 2
Tym klasykom to by się myjnia przydała no i jednak musisz popracować nad zdjęciami. Polecam robić je za dnia plus z większej odległości.

OP
OP
przemek77

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
Popracuj nad zdjęciami, a będzie dobrze. Może kiedyś Twoja kolekcja się rozwinie
Zdjęcia robione na szybko komórką (nie bardzo chce mi się rozkładać statyw, rozwijać oświetlenie dla lustrzanki) Modele w tej skali kupuje od przypadku do przypadku gdy trafi się okazja. Mam nadzieję, że kiedyś będą częścią makiety (ale to pieśń bardzo dalekiej przyszłości) ale raczej ciężarówek będzie na niej niewiele

Ostatnio edytowane:
OP
OP
przemek77

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
Tym klasykom to by się myjnia przydała no i jednak musisz popracować nad zdjęciami. Polecam robić je za dnia plus z większej odległości.
Tak jak napisałem przed chwilą Modele kupowane okazyjnie na giełdach - nie koniecznie modelarskich, często wygrzebane z kartona (stąd braki)z czasem na pewno będą wyczyszczone. Nie bardzo chce mi się rozwijać dla nich lepszy sprzęt, zresztą w tym lepszym muszę się zająć wyczyszczeniem matrycy.