• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.308 387 20
No proszę, jaka fajna betonowa Magnumka. Bardzo ciekawie wygląda z silosem. Malowanie świetne. Jakbyś nie miał gdzie garażować to może u mnie byłoby miejsce???

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Telewizor z cementowozem. Konfiguracja, której jeszcze nie widziałem w naszej skali, a na drogach też ciężko uświadczyć coś takiego. Fajne malowanie ciągnika, bo proste.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
Mam takowy model i muszę przyznać że to chyba najlepsza magnumka jaką mam w kolekcji . Malowanie i konfiguracja mistrzowska .
Czyli masz gust i wiesz co dobre.

To samo dotyczyło MAN... ;-)

No proszę, jaka fajna betonowa Magnumka. Bardzo ciekawie wygląda z silosem. Malowanie świetne. Jakbyś nie miał gdzie garażować to może u mnie byłoby miejsce???
Zostaje i będzie zdobione, lustra są, poręcze są... i jeszcze kilka gadżetów.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Tak się składa ze tez takowy posiadam . Model ma jakieś dziesiąt lat ale jest świetny. Renówki nigdy mi się nie podobały, ale w tym malowaniu i konfiguracji mnie urzekła.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.308 387 20
Kolejne ciekawe wcielenie Magnumki. Bardzo fajnie wygląda z tymi kontenerami. Ciekawe co powie nasz kolega od Magnumek i Agipa? Bo to już przecież kolejna ciekawa konfiguracja i malowanie tej Renóweczki.