• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Podobają mi się modele w malowaniu tej firmy i pewnie jakiś u mnie kiedyś zagości. Tutaj jednak bardziej od belki w naczepie rażą mnie zielone wycieraczki. Takie niedopracowanie w niektórych modelach psuje cały realizm modelu. Pewnie to jeden z pierwszych wypustów Actrosa MPI z Herpy.

Ostatnio edytowane:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 67 1
Gdyby nie to że model jest naprawdę ładny to bym Ci Michał tej powtórki z 7 strony Twojego tematu nie podarował :D Chyba trzeba będzie do tego mojego volvo coś dobrać co by tak samotnie mi tu nie stał , a ten model zupełnie spełnia moje wymagania .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
Przez chwilę gotów byłem sprzedać ten model, ale na całe szczęście dla mnie... zrezygnowałem, bo model jest rzadki w tej konfiguracji.