• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20
Bardzo fajne te dwie Skakanki. Srebrno-czerwone ciągniki wyglądają bardzo ciekawie. Zestawy mogą się podobać. (y)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Podobają mi się scanie 4'ki, dlatego i ta mi się podoba, tylko zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego spoilery zakabinowe są krótkie jak w przypadku spoilerów pod BDFy czy zabudowy tandemowe, rzadko się spotyka takie rzeczy w naszej skali jak i na drogach (y)

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Fajną sztukę dorwałeś Michał ,szkoda tylko że gril w tej skakance jest biały a nie np.niebieski wydaje mi się że bardziej wyglądała by atrakcyjniej , ale to jest tylko moje zdanie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.304 387 20
Ciekawie wygląda w bieli. Dorzucić jej jeszcze białe lustra, zrobić tylną belkę i będzie naprawdę kapitalny model.