• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

CD TV

Reakcje
65 0 0
Cyfra nie odbiera Bahn TV bo sprawdzałem, natomiast oglądałem przez zwykła satelitę (chyba na astrze). Niestety od dwóch tygodni przerwali nadawanie, może gdzie indziej nadają :?:

wiygN

Użytkownik
FREMO Polska
KMK N-orma
Reakcje
0 0 0
Gustlik napisał(a):
Cyfra nie odbiera Bahn TV
Bo to inny satelita... ale da się oglądać ten kanał na dekoderze Cyfry+ i na tym samym talerzu. O ile dobrze zapamiętałem terminologię to trza mieć "zeza" albo "monobloka" ;-) Na pewno na forum są spece od TV SAT i dokładnie objaśnią o co chodzi.

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.360 30 1
Kiedyś można było znaleść ten program na ASTRZE 1H częstotliwość 12610 Vertical transporter 112 na pozycji 19.2 ° Wschód.
Ale teraz nie ma go w wykazie satelity Astra 1H ani wogóle w wykazach "telewizji free".Jednak jeżeli ktoś posiada odbiornik cyfrowy i antenę skierowaną na Astrę proponuje automatyczne przeszukanie satelity -jeżeli jeszcze nadają ten program to odbiornik napewno go znajdzie i zapisze do listy programów wyszukanych. Chętnie bym pomógł,ale swój talerz mam nakierowany na Hot Birda.