mafo Moderator Forum Samochodowego Zespół forum Donator forum 19 Styczeń 2020 #41 Reakcje 26.819 387 20 19 Styczeń 2020 #41 Ciekawe miniaturki na akcję "Zima", choć powiem, że biały jakoś mi nie pasuje... Wolę zdecydowanie pomarańczowy-komunalny kolor... 1 Pokaż wszystkie
Ciekawe miniaturki na akcję "Zima", choć powiem, że biały jakoś mi nie pasuje... Wolę zdecydowanie pomarańczowy-komunalny kolor...
OP OP P piotrek80001 Gość 19 Styczeń 2020 #42 19 Styczeń 2020 #42 Mafo napisał(a): Ciekawe miniaturki na akcję "Zima", choć powiem, że biały jakoś mi nie pasuje... Wolę zdecydowanie pomarańczowy-komunalny kolor... Kliknij by rozszerzyć.. Dzienki za mile slowa biały zrobiony na taki jak w mojej okolicy smiga z pługiem, i wał mu odpadl dzisiaj Ostatnio modyfikowane przez moderatora: 19 Styczeń 2020 1 Pokaż wszystkie
Mafo napisał(a): Ciekawe miniaturki na akcję "Zima", choć powiem, że biały jakoś mi nie pasuje... Wolę zdecydowanie pomarańczowy-komunalny kolor... Kliknij by rozszerzyć.. Dzienki za mile slowa biały zrobiony na taki jak w mojej okolicy smiga z pługiem, i wał mu odpadl dzisiaj
Lec Go (Bartek) Znany użytkownik 19 Styczeń 2020 #43 Reakcje 12.101 67 1 19 Styczeń 2020 #43 Piękne grupa bezrobotnych Fajnie się te kipry przygotowane do akcji zima prezentują . 1 Pokaż wszystkie
grzes_rr Znany użytkownik 20 Styczeń 2020 #44 Reakcje 4.752 6 1 20 Styczeń 2020 #44 Fajnie prezentują się te Twoje pługi śnieżne, szkoda tylko że nie mają co robić No to może dlatego udało się je złapać razem
Fajnie prezentują się te Twoje pługi śnieżne, szkoda tylko że nie mają co robić No to może dlatego udało się je złapać razem
OP OP P piotrek80001 Gość 20 Styczeń 2020 #45 20 Styczeń 2020 #45 grzes_rr napisał(a): Fajnie prezentują się te Twoje pługi śnieżne, szkoda tylko że nie mają co robić No to może dlatego udało się je złapać razem Kliknij by rozszerzyć.. Jest szansa że wyjadą ,ostatnio jest to atrakcja turystyczna i trzeba za to płaćić by móc to zrobic
grzes_rr napisał(a): Fajnie prezentują się te Twoje pługi śnieżne, szkoda tylko że nie mają co robić No to może dlatego udało się je złapać razem Kliknij by rozszerzyć.. Jest szansa że wyjadą ,ostatnio jest to atrakcja turystyczna i trzeba za to płaćić by móc to zrobic
Michał Type_r7 Moderator działu Modelarstwo Samochodowe Zespół forum Donator forum 20 Styczeń 2020 #46 Reakcje 14.468 158 2 20 Styczeń 2020 #46 piotrek80001 napisał(a): Jest szansa że wyjadą ,ostatnio jest to atrakcja turystyczna i trzeba za to płaćić by móc to zrobic Kliknij by rozszerzyć.. A ja mam wielką prośbę.... wolniej pisz i sprawdzaj co piszesz, bo przepraszam... ale literówki to jedno, ale takie byki to już dramat.
piotrek80001 napisał(a): Jest szansa że wyjadą ,ostatnio jest to atrakcja turystyczna i trzeba za to płaćić by móc to zrobic Kliknij by rozszerzyć.. A ja mam wielką prośbę.... wolniej pisz i sprawdzaj co piszesz, bo przepraszam... ale literówki to jedno, ale takie byki to już dramat.