• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Pytanie? Brytyjskie czasopisma kolejowe i modelarskie

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.491 68 5
Czy ktoś z Was byłby chętny na zakup brytyjskich czasopism modelarskich i kolejowych?
Mam tego całą skrzynkę. Popołudniu dodam poglądowe fotki tytułów.
M.in. Hornby, czy Railway Magazine. Niektóre świeże z tego roku.

Będę na giełdzie w Sosnowcu 5 października i będę miał je ze sobą.

Mam po kilka lub kilkanaście sztuk z każdego tytułu, wolałbym sprzedać całość lub przynajmniej całe poszczególne nakłady danego tytułu.
Chciałbym się tego pozbyć. Zostawiłem sobie lub pofociłem, co mnie interesowało, reszta do "rozdania".

Na razie formułuję pytanie, później fotki i sugerowane ceny.

OP
OP
Kris

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.491 68 5
Poniżej tytuły, o których pisałem. Pisałem też, że wolałbym wydać to hurtowo, bo pojedynczo będę się z tym bujać latami.
A chciałbym za to kupić coś do makiety. Nie zależy mi, aby się na tym nachapać, ale nie chcę oddawać za darmo.
Proponuję 20zł od egzemplarza, bez względu na tytuł. Odbiór na giełdzie w Sosnowcu lub w Kędzierzynie-Koźlu.

Jutro policzę jeszcze raz, ile czego mam i napiszę tu.

IMG_20250912_172810.jpg

OP
OP
Kris

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.491 68 5
Na obrazku ilości sztuk poszczególnych tytułów.
Jest jeszcze Railway Express 6 sztuk.
Nowa cena: każdy tytuł po 10zł sztuka.

Całość wychodzi 760zł.. Jak ktoś weźmie całość, to cena 400zł
W tym są dodatkowe 2 książki w gratisie (też o brytyjskich kolejach).
To jest cena dla forumowiczów. Jeśli ktoś przyjdzie na giełdę i poda hasło "Torcinek", będzie miał tą cenę za całość.

Jest też opcja wymiany na jakiś tabor.

Szczegóły na priv.

Załączniki