• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Blaszki od UMF

olmeck

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Witam, właśnie zakupiłem budkę telefoniczną i kiosk RUCH-u, a że jest to mój pierwszy taki zakup, poproszę na priv o pomoc we wstępnych krokach, czym to ciąć i na czym, żeby się nie pogięło, czym kleić i co trzeba wiedzieć tak bardziej ogólnie o zabawie z blaszkami. Z budką chyba sobie poradzę, jednak kiosk mnie niestety przerasta jeśli chodzi o gięcie, bo nie bardzo wiem co do czego.

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0
Ostatnio edytowane:
OP
OP
olmeck

olmeck

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Szukałem, szukałem bo chciałem. Bardziej chodzi mi o sam proces wyginania konkretnej bryły takiej jak wzmiankowany kiosk. Oczywiście, że spytam Producenta jesli tutaj nikt tego nie przerabiał. Robiąc to pierwszy raz, wolałem pytać, niż próbować na żywym organiźmie. Myślę, że to prawidłowy odruch i nie powinien wzbudzać negatywnych reakcji. W moim wieku myśli sie znacznie wolniej a to niestety czeka każdego bez wyjątku. Bardzo dziękuję za linki, utrwalę sobie technologie.