• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Blaszki Blachy fototrawione

Norick

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam wszystkich bo to mój pierwszy post
Poszukuje kogoś kto mógłby dla mnie zrobic blachy fototrawione do różnych modeli...głównie w 1/35.
Sprawa dotyczy rownież blach PKP np na Ty-2 a także inne czyli szablony do napisów na wagony itp duperele do malowaniu róznych oznaczeń. Nie ukrywam że zależało by mi na kimś z Łodzi...mozliwa jest dłuższa współpraca( hollender no nie moge tego zrobic teraz sam)
a bardzo mi zalezy
pozdrawiam Norick
bighopeles@poczta.fm

OP
OP
N

Norick

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hollender Kamilu a wiesz że masz racje???? Rzeczywiscie są z Łodzi dzwoniłem i nie ma zadnego problemu. Dzięki czasem najciemniej jest pod latarnią

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
251 4 0
Kurdesz, ale macie fajnie, a ja w Krakowie szukam i tu nie znalazłem firmy, która trawi dla modelarzy, ba która wogóle trawi i jest ta usługa dostępna dla człeka z ulicy :cry:
A może ktoś wie o czymś, o czym ja nie wiem, to proszę się podzielić tu w wątku lub na priv.
Pozdro.

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
251 4 0
Kamil Feliks Sztarbala napisał(a):
ale wiesz.. to sie da załatwić na odległość; przez telefon i za pośrednictem poczty..
Tyle to wiem, ale czasem lepiej mieć coś pod ręką i móc zbadać organoleptycznie, szczególnie możliwości danej firmy, no ale jeśli tamta jak np. Part jest warta uwagi, ma doświadczenie i warto, to kto wie, chyba że uda mi się dogadać ze Stachem, co by ekonomia też miała pole popisu i każdy z nas skorzystał, to moze jak raz.