• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Bachmann class 350

pptasinski

Aktywny użytkownik
Reakcje
96 0 0
Koledzy,

Czy ktoś z Was miał w ręku model firmy Bachmann, a dokładnie Class 350 Desiro tj. w tym linku?

Czy faktycznie "pojedzie" to po torach w skali H0? Jaka jest jakość wykonania tego modelu? Na Youtube nie za bardzo da się to ocenić.

Pozdrawiam

Przemek

Cobrix

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
137 1 0
O jakosci tego modelu sie nie wypowiem ale jezeli chodzi o tory to mozesz byc spokojny. OO 1:76 popularne w UK i HO 1:87 uzywaja tego samego toru - 16,5mm rozstaw szyn.

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.261 118 11
Wersja London Midland!!! Oj chodzi mi po głowie bo jeździ mi pod oknem..ech. jest parę linków z otwierana opakowania itp. w ręku nie miałem więc niestety wypowiedzieć się o szczegółach

RS11

Znany użytkownik
Reakcje
153 0 0
Bachmann UK to całkiem inna firma niż Bachmann USA pod względem wykonania/jakości. Porządny silnik i przekładnia, poprawnie zwymiarowany.

OP
OP
pptasinski

pptasinski

Aktywny użytkownik
Reakcje
96 0 0
Fotografie mam, stąd moje zainteresowanie modelem bo ostatnio byłem w Londynie i mi się ten skład spodobał. Chciałbym jednak mieć pewność czy warto te 180 funtów płacić;-)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 8
Tabor 27
Tabor 12
Tabor 26