• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sprzedam ++++ Auta w skali 1:43 / 1:160 +++++ Unimog/ Zafira/Man/IFA itp ++++++

pado

Znany użytkownik
H0m
KKMK
Reakcje
5.306 33 0
Cześć.
Mam do sprzedania parę autek które mi zalegają na półce po czasach gdy się bawiłem w konwersje na modele RC. Wszystkie są przechowywane w pudełkach witrynach, więc nie sa zakurzone. Widoczne ślady kurzu na zdjęciach do z palców jakie zostały na modelu po zdjęciu nakrycia witryny.
1. Opel Zafira B - Minichamps - uszkodzony. Model w witrynce z logiem opla. Auto bez lewego lusterka i bez antenki na dachu. Dodatkowo autko ma przerobione przednie koła na skrętne co dodaje realizmu. Proponuję cenę 50 zł 30 zł.
zaf (1).jpg zaf (3).jpg zaf (4).jpg zaf (2).jpg

2. Opel Zafira B - Minichamps - w stanie BDB minus. Cena 125 zł 80zł. Model w witrynce z logiem opla. Auto bez antenki na dachu reszta oki. Te mazy na zdjęciach to kłaki kurzu z palca.
zaf opc (1).jpg zaf opc (3).jpg zaf opc (2).jpg

3. Lan Rover Defender POLIZIA - - SPRZEDANY
4. Mercedes Unimog U 4000. Stan igła. Oryginalna witrynka. - SPRZEDANY

5. Kolejne autka w skali 1:160
5a.
IFA Gagor - SPRZEDANY
5b.
Mercedes - Wiking - SPRZEDANY
5c.
VW 1500 - Minis - 50 zł - stan BDB
5d. Skoda 105 - druk 3D z dawnego ShapeWays - 40 zł
5e. Koparka Wiking - 50 zł - stan BDB
autka N (1).jpg

6. MAN TGX XXL WAGNER - HERPA 308939. Stan witrynowy. Nieużywany na makiecie itp. Oryginalne pudełko plus części. Cena 130 zł. 100 zł

7. MAN TGX XXL Trucnology Roadshow - HERPA 919784. Stan witrynowy. Na moje oko kompletny we wszystkie części. Nieużywany na makiecie itp. Pudełko zastępcze plus części. SPRZEDANY

10. Ładowarka VOLVO WIKING 6520146. Model witrynowy. Kiedyś miałem go przerobić na RC.... ale pomysł padł. Pudełko zastępcze, chyba że znajdę oryginalne. SPRZEDANY

Do ceny proszę doliczyć koszty wysyłki Inpost 10 zł.

Przy zakupie wszystkiego jakieś rabaty ;)

Chętnych zapraszam do kontaktu.

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
pado

pado

Znany użytkownik
H0m
KKMK
Reakcje
5.306 33 0
Hej cześć. Mam takie pudełka na zbyciu. Może ktoś chce.... jak tak to musi tylko opłacić koszty przesyłki inpostem lub samemu wygenerować mi etykietę ( na srednia paczkę).
Dajcie znać czy kogoś to interesuje.
20260217_071435.jpg