• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Archiwum Muzeum Kolejnictwa

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
13.446 552 30
Bardzo fajnie, tylko, że ja nie mogę tego oglądać. Po kilku sekundach każą mi się zalogować, żeby dalej oglądać, a na to nie mam ochoty. Żadne fejsbuki i inne takie wynalazki mnie nie bawią...

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.112 6 0
paręnaście ciepłych słów ,~ otóż LISTĘ WSZYSTKICH TYTUŁÓW fotografii z archiwum MK przydało by się wstawić z wyszukiwarką na stronę główną MK ! , ~bo tam tego nie ma -

OLF

Znany użytkownik
Reakcje
1.345 32 10
Po kilku sekundach każą mi się zalogować, żeby dalej oglądać, a na to nie mam ochoty.
Da się bez tracenia prywatności - trzeba kliknąć szybko aby otworzyć zbiór w nowej karcie/oknie, tam już nie ma ograniczeń czasowych.
W sumie to interesująca inicjatywa, chyba kogoś nie za bardzo obeznanego z funkcjonowaniem MK - które dotąd traktowało swoje zbiory jak pies ogrodnika. Rekomendacja - zachować na dysku!

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.112 6 0
-proszę Państwa - a niech będzie muzeum cywilizacji,- oby nie palnik acetylenowy i marazm pesymistyczny
- miejscowi forumowicze kolejowi przede wszystkim wgryzać się się tam i tworzyć przyczółek działu kolej żelazna wczoraj -dziś -jutro , -NAJWAŻNIEJSZE ,ŻE TA LOKALIZACJA -Uff !! -moim marzeniem jest usłyszeć : Proszę Państwa -Warszawa Główna Osobowa -Proszę zwiedzać !Zapraszamy !-ale wychodzimy Proszę Państwa Zwiedzających przez sklepik Muzeum( z literaturą , pamiątkami techniki i cywilizacji - czynne we wszystkie dni tygodnia od 10 do 20

Terebesz

Znany użytkownik
Reakcje
203 4 0
Hoarcie, nie wiesz nawet, jak bardzo chciałbym podzielać Twój optymizm. Niestety mam coś z mózgiem i nie potrafię.

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.112 6 0
-spróbój Terebeszu
- oczywiście dział muzeum tic o kolei to kilka części , najważniejsze to : kolej żelazna na świecie wczoraj -dziś -jutro , kolej w Polsce wczoraj -dziś i jutro