• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Agip model

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Postaram się zaprezentować swoje modele.
Jest ich ponad 200 i ciężko się zdecydować co do ich kolejności więc zacznę od takiej hybrydy...
PICT0050.JPG
PICT0051.JPG

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No witaj Agip! Cieszę się, ze i Ty wreszcie tu zagościłeś. Co do modelu to mimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem RiCo to modele w tych barwach podobają się mi w zedecydowanej większości przypadków, i tak też jest tym razem.
Jeśli moge cos poradzić to może zorganizuj jakieś lepsze miejsce do focenia modeli, może jakąś dioramkę? ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Witaj na forum Ciekawy składak Ci wyszedł. Lubię takie modele, bo są niepowtarzalne. Podoba się.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.455 47 0
Kamil to Ty masz modele.:ROFL:
Fajnie taka Scania wygląda.Napewno bardziej mi się podoba w tej wersji niż w wersji holownika.

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
O proszę kogo tu nareszcie przywiało w skromne progi:),witamy w krainie bajek i czarów;).
Fajny ten twój składaczek i własna inwencja twórcza,takie wynalazki najlepiej wychodzą(y).
Dawaj następne do prezentacji...

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
No Kolego widzę w tle,że masz się czym pochwalić,a wrzucasz tylko jedną fotkę??(wstydz się;))
Czekam na kolejne prezentacje.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Witam na forum i przychylam się do opinii kolegów że bardzo ciekawie prezentuje się ta Twoja hybryda . Swoją drogą to za ta scania widać ciekawe tło . Będzie co podziwiać (y)

OP
OP
agip

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki Panowie za miłe przyjęcie.
Modeli mam tak skromnie ale postaram się wszystkie pokazać.
Za chwilę wyjeżdżam w traskę ale jak wrócę wieczorkiem to coś zaprezentuję.

OP
OP
agip

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam.
Przepraszam za moją dłuższą nieobecność ale praca nie wybiera...
Jest chwilka wolnego więc dodam kilka fotek.

Fotka204.jpg

Fotka204.jpg
Fotka206.jpg
Fotka209.jpg
Fotka211.jpg
Fotka213.jpg
Fotka214.jpg
Fotka216.jpg

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Trochę tak niedbale robisz te prezentacje ale to zapewne lenistwo :D Scania żywcowa najfajniejsza i od jakiegoś czasu poluję na takową.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
PEKAES ciekawy, ale fotki trochę nieostre. Najfajniejszy świniowóz. Cysterna z Agipa też ciekawa, w końcu to Agip pokazuje Agipa :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Ciekawe prezentacje , tylko ta ostrość wszystko psuję, szkoda bo modele świetne.
Pytanie Scanie do żywca to kościotrup prowadzi??, jakoś tak dziwnie ten kierowca wygląda.
Agipy świetne , najbardziej do gustu przypadło mi Iveco.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
A mi się oba volva Agip podobają . Z poprzedniej prezentacji żywcówka najlepsza , a właściwie to najbardziej mi się spodobał ten tłumik międzyosiami .