Wykonam dźwig kolejowy produkcji niemieckiej typu EDK-300 w malowaniu PKP lub PTKiGK ZABRZE. Bez platformy. Posiada ruchome ramię i zawiesia (lina z hakiem). Jeśli jest ktoś również chętny to może się załapać na taki. Zainteresowanych posiadaniem proszę o email. Dla oglądająchych galeria i wątek będzie później kontynuowany.
Zdjęcie poglądowe - przedstawia prywatny dźwig tego typu.
Zapraszam do kontaktu na mój email i omówienia szczegółów. Zapisałem sobie fragment strony na której widać właśnie egzemplarz PKP z terenu lokomotywowni Łuków.
Zwraca uwagę innej konstrukcji platforma. Czy ktoś zna dla tego przypadku jakąś gotową platformę produkowaną seryjnie aby była bardzo zbliżona? ROCO zrobiło edycję PKP Ks ale burty były inne.
Zdjęcie poglądowe - przedstawia prywatny dźwig tego typu.
Zapraszam do kontaktu na mój email i omówienia szczegółów. Zapisałem sobie fragment strony na której widać właśnie egzemplarz PKP z terenu lokomotywowni Łuków.
Zwraca uwagę innej konstrukcji platforma. Czy ktoś zna dla tego przypadku jakąś gotową platformę produkowaną seryjnie aby była bardzo zbliżona? ROCO zrobiło edycję PKP Ks ale burty były inne.
Załączniki
-
66,2 KB Wyświetleń: 2.834
-
156,7 KB Wyświetleń: 2.470