• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta modułowa wg norm ŻELISTRZEWO (2)

xendx

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Proponuję używania szpachlówki wamodu w miejscu gdzie są sklejone ściany. Po przeszlifowaniu i pomalowaniu nie będzie widać łączenia.

OP
OP
PULMAN

PULMAN

Znany użytkownik
Reakcje
33 0 0
Mój tata powiedział że pomoże mi ze skleceniem skrzynek. Robię 6 skrzynek po 1 metrze. A jeśli chodzi o tamte skrzynki ze starą stacją to myślę że w przyszłości ją przerobię na jakiś zaklad z bocznicą lub cos takiego więc ich nie niszczę. ;)

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.141 33 0
Niestety to że sie ma samochód kombi czasem niewystarcza w 100% :) Co do długosci segmentów to tak jak KOZAK mówi także ci polecam stosować takie na 90cm. Ja np z racji swobodnego pakowania do samochodu buduje swoje na 88 cm długości. Niestety szpara miedzy nadkolami mam na 96 cm ;) Ale biorąc pod uwagę ewentualne pudełka albo deski ochronne ta szerokość sie jeszcze powiększy. Max to 91 cm ale i tym sposobem sobie poradzę ;)

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
WITKOIM napisał(a):
zaczyna się :LOL: :LOL:
ja mam
ty masz
on ma

my mamy
wy macie
oni mają

:D

ja też będę miał - na koncie 100 milionów dolarów :LOL: :LOL: :LOL:
albo euro

:cool:
Jasne Michał, kiedy rozwiąże się problem samochodu i długości :twisted: zacznie się debata nad gwoździami,potem rodzaj drewna, 12 stron z planami i projektami,potem kolejna debata trawa siak ,psiak czy owak i :???: kolejna.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 37