Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam. Na spotkaniu w Sosnowcu zdecydowałem że będę budować nowe moduły tej samej stacji - (Żelistrzewo). Od spotkania udało mi się zbudować jeden z budynków stacyjnych. :grin:
Mój tata powiedział że pomoże mi ze skleceniem skrzynek. Robię 6 skrzynek po 1 metrze. A jeśli chodzi o tamte skrzynki ze starą stacją to myślę że w przyszłości ją przerobię na jakiś zaklad z bocznicą lub cos takiego więc ich nie niszczę.
Niestety to że sie ma samochód kombi czasem niewystarcza w 100% Co do długosci segmentów to tak jak KOZAK mówi także ci polecam stosować takie na 90cm. Ja np z racji swobodnego pakowania do samochodu buduje swoje na 88 cm długości. Niestety szpara miedzy nadkolami mam na 96 cm Ale biorąc pod uwagę ewentualne pudełka albo deski ochronne ta szerokość sie jeszcze powiększy. Max to 91 cm ale i tym sposobem sobie poradzę
Jasne Michał, kiedy rozwiąże się problem samochodu i długości :twisted: zacznie się debata nad gwoździami,potem rodzaj drewna, 12 stron z planami i projektami,potem kolejna debata trawa siak ,psiak czy owak i :???: kolejna.