• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

ŚWIAT KOLEI - 08.2007

Krzysztof II

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
CZy ktoś ma może SCAN i mołgby mi udostepnić 2 strony artykułu
MAKIETA – Norma dla polskiej makiety modułowej w skali 1:87 (H0),
nie posiadam akurat tego numeru a jest pilnie potrzebne mi jest ten artykuł.
Bardzo dzięki, i mam wątpliwosć czy aby w odpowiednim dziale umiesciłem swoją prośbę?

pyro

Aktywny użytkownik
Reakcje
190 1 0
Witam.
Skoro powstał już taki post, to też zapytam, czy któryś z forumowiczów ma możliwość zeskanowania artykułu "Wiadukt w Kokoszkach" z numeru 1:2006 (22) KMiD, ponieważ nie mam dostępu do tego numeru, a bardzo potrzebuję ten artykuł.

Pozdrawiam.

fuchs

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam, nie chciałbym zakładać nowego tematu bo nie chce zaśmiecać forum. Ale miałbym prośbę o zeskanowanie artykułu, "Koronowo Wąskotorowe" który ukazał się w świcie kolei 3/2007 autorstwa Jerzego Pawłowskiego, jak kolega pyro, również nie mam dostępu do tego numeru a materiały są na wagę złota.
Pozdrawiam.

fuchs

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Niezmiernie cieszy mnie ten fakt :grin: szukałem tego dość spory kawałek czasu a tu proszę.
Materiały są o tyle ciekawe z tego względu że na dzień dzisiejszy nie ma żadnych pozostałości po Koronowskiej kolejce, dlatego wszelkie informacje są na wagę złota.
Pozdrawiam.

fuchs

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Most służy teraz mieszkańcom jako skrót z Koronowa do Okola, W budynku dworcowym mieszkają ludzie (napis jest częściowo widoczny), Stwierdzając że nie ma żadnych pozostałości miałem na myśli torowisko, całkiem spore warsztaty itd. ;)

adamek_n

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam. Przeglądając internet natknąłem się na to forum. Poszukuje artykułu ze "Świata Kolei" dotyczącego rogowskiej kolei wąskotorowej. Byłbym niezmiernie wdzięczny jeśli ktoś mógłby mi podesłać skany tych właśnie artykułów (chodzi mi o Świat Kolei nr 5,6 z roku 2004 Historia Rogowskiej Kolei Wąskotorowej, autor Michał Zajfert). Będę niezmiernie wdzięczny, bo pilnie ich potrzebuje :grin:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 15
Buduję makietę 6
Buduję makietę 9
K
Buduję makietę 797
Buduję makietę 23