• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Światłowody

brethil

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam, od dłuższego czasu poszukuję światłowodu o średnicy 0,25, 0,5, 0,75 mm, niestety nigdzie nie mogę takowych znaleźć (0,75 mm znalazłem, mniejszych niestety nie) dlatego też postanowiłem, założyć wątek. Czy ktoś może spotkał się z takimi światłowodem w tych średnicach na jakiejś stronie, tak aby kupić na metry? :)

OP
OP
B

brethil

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Te również widziałem z tym, że raczej nie potrzebne mi 80mb do modelu, dlatego fajnie by było jakby gdzieś można było zakupić na pojedyńcze metry. W każdym razie jednak dzięki za pomysł i propozycję

zdeniu

Znany użytkownik
Reakcje
432 13 17
Do czego potrzebujesz taki cienki 0,25mm ?
Pytam ponieważ mam od znajomego jak to nazwał Adam końcówkę ale światło przez ten światłowód jest praktycznie nie widoczne dla oka.

OP
OP
B

brethil

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
W ofercie mają tylko 0,75. Ale skoro tak mówisz, to posłucham rady, może jest możliwość zdobycia 0,25.. Mam nadzieję, że nie wyśmieją wielkości mojego zamówienia :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Mam pytanie 0