• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ś. P. Piotr Dołżonek ''Maszetelek""

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.720 109 2
Niestety z ogromny żalem chciałem poinformować iż nasz kolega Piotr Dołżonek znany jako Masztelek niestety nie żyje. Większość z Was kojaży go z handlu modelami i wielkiej kolekcji żółtych modeli niemieckiej poczty,lub jego żółtego Mercedesa. Ostatnie lata nie udzielał się na forum za to wielu z nas licytowało u niego na allegro ciekawe modele. Jego żona parę dni temu wstawiła na Facebooku post z tą bardzo smutną wiadomością.

Modele1-87.pl - Pasje Licytacje Marzenia
23 listopada o 19:05 ·

Kochani,
Choć bardzo bym chciała napisać tutaj coś zupełnie innego, to niestety nie mogę.
Działalność naszej firmy zostaje zakończona. Osoba, która znała się na modelach, która kochała to najbardziej na świecie i bez której życia sobie teraz nie wyobrażam - odeszła 22 października.
Dziękujemy Wam za wszystko. Za zaufanie, za zainteresowanie i za to, że pasja Piotrka, która od zawsze w nim żyła sprawiła mu tyle niewyobrażalnej radości i spełnienia, że nie potrafię tego opisać. Wiele osób zaraził tą miłością i pokazał na każdym kroku swojego życia, że można. Wszystko można, trzeba tylko bardzo chcieć.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i dziękuję w imieniu swoim i Piotrka

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
3.060 2 0
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych.
Piotra osobiście nie poznałem, ale miałem przyjemność przez kilka lat dokonywać zakupów modeli u Niego.
W mojej pamięci pozostanie jako osoba bardzo uczynna, serdeczna i prawa.
Spoczywaj w pokoju.
{*}

jamra

Użytkownik
Reakcje
23 0 0
Wracając z targów Hobby wspominaliśmy go z żoną, jak się cieszył kiedyś z Vespy która dostał na imprezie w Iławie już dobrych kilka lat temu....
[`]

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Sala Pamięci 35
Sala Pamięci 21
Sala Pamięci 1