Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Potężna konstrukcja i jak dojdzie zieleń to z pewnością zrobi się ciekawie, więc będę obserwował ten wątek dalej Zastanawiają mnie tylko te "ostre zakręty" np. zdjęcie 378, które wymusza kształt makiety, ale zapewne autor to przemyślał.
Jeszcze kilka fotek na konstrukcje będę dawał skrzynki które zostały zrobione przez Pikart Modele . https://www.facebook.com/pikartmodele Z tego co wiem paleta z materiałami już jedzie , A z dociepleniem się zastanawiam
Też mnie to zastanawia, ten dach jest jakoś ocieplany czy bez ocieplenia? Planujesz NIE pracować tam zimą/latem? Jakie tam temperatury są w tych okresach? Jak potem będziesz ocieplenie kłaść?
Zapowiada się to na ciekawą makietę. Gratuluję miejsca i rozmachu . Nie mogę doczekać się efektu końcowego.
A myślę, że wyjdzie fajnie. Temat wrzucam sobie do obserwowanych .
Pozdrawiam
Co prawda lepiej późno niż wcale ale nie chciałbym słyszeć ile"panienek spod latarni"poleci kiedy przy montowaniu ocieplenia będzie wchodzić
w drogę konstrukcja makiety.Życzę dużo cierpliwości i spokoju.
Na docieplenie proponuję piankę poliuretanową. Wełna zaśmieci wszystko, nie pozbędziesz się włókien przez długie lata... makieta swym rozmachdm imponuje. Kupiłem popcorn i colę i czekam na rozwój...